Хазал Субашъ с втори нов сериал

Хазал Субашъ с двойно завръщане!
Турската актриса, добила световна слава с ролята си на Зехра в хитовата драма "Назови ме по име" (Adını Sen Koy), ще оглави не един, а два нови интернет-сериала. Преди три седмици стана известно, че Хазал предстои да се снима в новото заглавие на дигиталната платформа Gain "Линията, която ни разделя" (Bizi Ayıran Çizgi), партнирайки си с Озан Долунай. Преди няколко дни изненадващо бе обявено, че красавицата води преговори за участие в още един нов проект. Кой е той?

Интернет-сериалът, в който с голяма вероятност ще гледаме Хазал Субашъ с ключова роля, носи работното заглавие "Гореща глава" (Sıcak Kafa). Той ще се излъчва на международната платформа и лидер сред сайтовете за развлекателно съдържание в света Netflix. Продуцентската компания, която ще го заснеме и с която Хазал води преговори, е известната Tims&B Productions


Друга подробност, свързана с "Гореща глава", са спекулациите, че главната женска роля в продукцията ще изиграе Серенай Саръкая ("Сезони на любовта", "Кварталът на богатите" и "Божествено"). Следете ни за повече актуална и официална информация! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.