Несрин Джавадзаде и Гьокхан Алкан ще се женят

Несрин Джавадзаде и Гьокхан Алкан се готвят за сватба!
Светската двойка, която се роди на снимачната площадка на хитовата драма "Забранената ябълка" (Yasak Elma), планира да узакони връзката си, минавайки под олтара. Екранните Шахика и Керим са заедно от едва три месеца, но изглежда, че намеренията им един към друг са повече от сериозни. Те афишираха отношенията си през ноември 2020 г.

Наскоро Несрин Джавадзаде, която в момента гледаме в България всяка делнична вечер от 21.00 часа в "Нашата история" (Bizim Hikaye) по Диема Фемили, е запознала семейството си с новия си възлюбен Гьокхан Алкан. Колкото и пламенни да са чувствата помежду им обаче, двамата са решили да изчакат пандемията от коронавирус да стихне до минимум, за да сключат брак спокойно с голяма сватба. 


Несрин, позната у нас още от "Момичето с червения шал" (Al Yazmalım), неотдавна разкри, че бленува да бъде булка, а след това и да стане майка. Тя не се притеснява да афишира пред целия свят връзката си с Гьокхан Алкан ("Сърцебиене" (Kalp Atışı)), споделяйки щастливи фотоси с него в профила си в социалната мрежа Instagram. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.