Фарах Зейнеп Абдуллах страда от множествена склероза?

Фарах Зейнеп Абдуллах
сериозно притесни близките си и милионите си фенове със здравословното си състояние. През последните години една от най-известните турски актриси бе диагностицирана с няколко неприятни заболявания - вратна херния и гуша (щитовидна жлеза). Влошаването на здравето ѝ в последно време наложи направата на няколко изследвания, а едно от най-големите опасения на лекарите е била диагнозата "множествена склероза"

За да се установи дали Фарах Зейнеп страда от сериозното автоимунно заболяване, ѝ е била взета гръбначна течност, подложена след това на няколко изследвания. Последвали са две локални анестезии в интервал от седмица. Резултатите от тестовете, за щастие, са били отрицателни, което успокои актрисата и всички, застанали зад нея в този труден период.


Ирония на съдбата или не, но в актьорската си кариера досега Фарах Зейнеп Абдуллах два пъти е вдъхвала живот на тежкоболни героини, починали впоследствие - Айлин във "Времето лети" (Öyle Bir Geçer Zaman Ki) и Бегюм в "Шампион за нас" (Bizim İçin Şampiyon). Напомняме, че в момента красавицата оглавява един от най-гледаните сериали в Турция "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.