СЕРИАЛИ в България на 10 години!

февруари 28, 2021
СЕРИАЛИ в България навършва 10 години от създаването си! Дейността ни започна точно преди едно десетилетие - на 28 февруари 2011 г., като продължава без прекъсване и до днес. Десет години са и много, и малко, но със сигурност достатъчни, за да се превърне името ни в запазена марка за актуална, важна и любопитна информация от света на любимите сериали. Благодарим от все сърце на всички, следили работата ни и подкрепяли ни през тези 3653 дни, 87 672 часа, 5 260 320 минути и 315 619 200 секунди - вашето доверие е всичко за нас! 

В знак на благодарност към вас - хилядите ни читатели, единственото, което можем да направим, е да продължим да работим без прекъсване, предоставяйки на вашето внимание винаги най-важното, най-интересното и най-новото, което трябва да знаете, за любимите ви сериали и любимите ви актьори, участващи в тях. През започващия пролетен сезон залагаме на осмия сезон на най-успешното ни и единствено по рода си онлайн-състезание "Любима турска звезда" за 2021 г., започнало преди два дни. Продължаваме да отразяваме ежедневно както рейтингите на сериалите, излъчващи се в Турция, така и новините от живота - личен и професионален, на актьорите, снимащи се в тях. От 11 март възобновяваме публикуването на интервюта всеки четвъртък, които ще бъдат с участниците в "Любима турска звезда 2021". Продължават ежеседмичните издания на рубриките ни "Какво гледат в Турция?" в понеделник и "Турските актьори 24/7" в неделя, в които сбити на едно място намирате събрани всички новости, случили се и отразени по-рано през седмицата. 

По повод 10-я ни рожден ден организираме giveaway/томбола с подаръци за 3-ма от вас! Наградата ще бъде подаръчна кутия с персонализирани тефтер, кейс за смартфон и чаша със снимки на любими сериали/актьори според желанието на изтеглените победители. Подробности и инструкции как да участвате, можете да намерите на страницата ни във фейсбук

Още веднъж - хиляди благодарности! С пожелание да сме заедно още поне 10 години! :) 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.