Кой напуска и кой влиза във "Вятърничав"?

"Вятърничав" (Hercai)
е другият сериал, станал известен с непрестанните рокади в актьорския си състав. Хитовата драма, излъчваща се вече почти две години с голям успех по турската ATV, предстои да се раздели с един от ключовите си персонажи, но и да посрещне напълно нов такъв. 


Да започнем с лошите новини, а именно - кой любим герой на зрителите бива изваден от историята на "Вятърничав". Това е Харун, в чийто образ се превъплъщаваше актьорът Ахмет Каякесен. Неговият договор изтича в 55-ти епизод.


Непосредствено след вестта за напускането на Ахмет обаче дойде и тази за присъединяването на изключително популярна актриса в екипа на "Hercai"! Сера Кутлубей, която отскоро гледаме в България в драмата "Безмилостен град" (Zalim İstanbul), ще се включи в сюжетното развитие на сериала на Mia Yapım считано от 56-та серия. 


Междувременно стана известно още, че Дениз Уур няма да изпълни ролята на Дилшах във "Вятърничав", както бе обявено по-рано. Вместо нея в мистериозния образ на майката на главния герой Миран ще видим Айсун Метинер

Напомняме, че с началото на новата 2021-а година "Вятърничав" сменя деня си на излъчване. Драмата преминава от петък в неделя, като новият ѝ епизод №53 ще бъде показан още тази седмица - на 10 януари

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.