Нихат Алтънкая се завръща на екран

Един от най-известните турски актьори се завръща на екран! Нихат Алтънкая ще зарадва почитателите си с роля в новия сериал "Организация" (Teşkilat). Той е подписал договор за участие в новото криминале, чийто старт предстои тази пролет по TRT1, с продуцентската му компания Tims&B Productions


Снимките на "Организация" започнаха преди няколко седмици, като вече са заснети първите три епизода от новия сериал. Локациите, избрани за снимачна площадка, са в турската столица Анкара - нестандартно решение, имайки се предвид не особено благоприятните климатични условия там през зимата. Както информирахме по-рано, главните роли в "Teşkilat" ще изпълнят Чаалар Ертуурул и Дениз Байсал, партниращи си отново четири години след "Г-жа Фазилет и нейните дъщери". Участие ще вземат още Езги Еюбоулу, Месут Акуста, Езги Шенлер, Тунджер Салман и най-новото попълнение - Нихат Алтънкая. 

41-годишният Нихат Алтънкая е известен в България с ролите си в хитовете "1001 нощ", "Двама завинаги", "Мелодията на сърцето", "Листопад", "Незабравима", "Справедливостта на Кара", "Кварталът на богатите" и "Висше общество". Последните му изяви на телевизионния екран в Турция бяха в "Обещание" (Söz) и "Не пускай ръката ми" (Elimi Bırakma)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.