Джесика Мей става турска гражданка

Бразилската актриса Джесика Мей, която през последните четири години доби широка популярност в Турция с тамошните си професионални изяви, е на път да сбъдне голямата си мечта - да стане турска гражданка. 27-годишната красавица се сдоби с правото да бъде пълноправна гражданка на южната ни съседка още миналата година, но пандемията от коронавирус възпрепятства процеса откъм бюрократичната и документалната му страна.


Джесика Мей получи правото да стане турска гражданка още миналото лято или две години след сватбата си с турския фотограф Хюсеин Кара. Ограниченията за пътуване, въведени срещу разпространението на коронавируса в световен мащаб, обаче не позволиха на моделката да замине за родната си Бразилия, където да събере нужните документи за смяната на гражданството си. За щастие, тя вече има тази възможност и много скоро ще заяви официално молбата си за получаване на гражданство към Министерството на вътрешните работи в Турция. 


Напомняме, че Джесика Мей направи летящия старт на кариерата си като актриса в Турция през 2017 г., оглавявайки една от най-успешните романтични комедии "Новата булка" (Yeni Gelin). Последната ѝ изява на телевизионния екран в южната ни съседка бе от есента на 2020 г. в драмата "Мария и Мустафа" (Maria ile Mustafa), завършила със 17 епизода. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.