Ново попълнение в каста на "Почукай на вратата ми"

Актьорският състав на "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) продължава да се разраства! Към екипа на хитовата романтична комедия се присъединява поредно популярно име. Сарп Джан Кьороулу е най-новото попълнение в каста на най-гледания летен сериал за 2020 г., подписал договор за участие в него с продуцентите му от MF Yapım. Каква роля ще играе актьорът, известен в България от "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları) и "Твоят мой живот" (Paramparça)?

Сарп Джан Кьороулу ще влезе в историята на "Почукай на вратата ми" в 29-ти епизод, който ще бъде излъчен в Турция следващата събота, 30 януари. Героят му Дениз е жизнерадостен, честен и културен млад мъж, обиколил света и връщащ се в квартала си в Истанбул, в който е израснал, за да отвори малко заведение. Като близък приятел на главната героиня Еда (Ханде Ерчел), той я познава от години. От малък таи чувства към нея, но никога не се е осмелявал да ѝ ги признае. Двамата вече са пораснали и докато Еда все още вижда Дениз като близък приятел от детството си, той все още не може да я изтръгне от сърцето си... 

Напомняме, че последните изяви на Сарп Джан Кьороулу на малкия екран в южната ни съседка бяха в "Забранената ябълка" (Yasak Elma) и "Мистър грешен" (Bay Yanlış)

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.