Неслихан Атагюл напуска "Дъщерята на посланика", Туба Бююкюстюн я замества

Голям шок разтърси медийното пространство в Турция преди часове! Големи обрати и рокади предстоят в един от най-гледаните и харесвани сериали за последната година в южната ни съседка - "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı). Хитът, излъчващ се всяка понеделник вечер по турската StarTV, се разделя с досегашната си и се сдобива с нова главна актриса. Какво предстои?


Както информирахме по-рано, Неслихан Атагюл, изпълняваща главната женска роля в "Дъщерята на посланика" - на Наре, бе диагностицирана със здравословен проблем, свързан с храносмилателната ѝ система. Първоначално бе обявено, че световната звезда ще си вземе 10-дневен болничен и ще отсъства от сета на сериала. След като бе установено, че възстановяването ѝ обаче ще отнеме доста повече време и ще изисква продължителен покой, дойде кардиналното решение за нейното окончателно напускане екипа на "Sefirin Kızı". Неслихан сама оповести публично оттеглянето си от сериала с пост в Instagram и благодари на колегите си и на зрителите за съвместната работа и подкрепата.

След новината от вчера, шокирала милионите фенове на сериала, днес бе сервирана още по-голяма! Мнозина "отписаха" "Дъщерята на посланика" след напускането на Неслихан Атагюл и побързаха да му отредят не повече от месец продължаване в ефир. Напускане на главна актриса или актьор почти винаги, с много малки изключения, се явява пагубно за рейтингите на проект, сполетяла го подобна съдба, и води до неговото финализиране. 


Не така обаче ще стои ситуацията със "Sefirin Kızı" или поне бе взета сериозна превантивна мярка срещу възможен провал... Преди няколко часа бе пусната същинска бомба в медийните среди в Турция с новината за присъединяването на Туба Бююкюстюн в екипа на драмата! Очаква се снимките с нейно участие в "Дъщерята на посланика" да започнат до броени дни, след като бъде подписан официално договор с продуцентската компания OGM Medya


Новината за влизането на Туба Бююкюстюн в каста на "Дъщерята на посланика" зарадва не само нейните, но и феновете на Енгин Акюрек - изпълнителя на главната мъжка роля в драмата на StarTV. Преди седем години двамата си партнираха в хита "Черни пари и любов" (Kara Para Aşk) и плениха зрителските сърца по целия свят със силната химия помежду си, написвайки история. Очаква се интересът към втората съвместна изява на еканните Елиф и Йомер да предизвика голям интерес. Единственото известно около присъединяването на Туба Бююкюстюн в "Sefirin Kızı" за момента е, че тя няма да застане на мястото на напускащата Неслихан Атагюл и да продължи да играе ролята ѝ Наре, а ще влезе в историята с напълно нова героиня

1 коментар:

Илпо каза...

Използвано е силно понятието"световна актриса" не само тук,но много често за турските актьори....."Дъщерята на посланика" не е хит,скромно се представя,дори напоследък незадоволително,може би по-коректно е да завърши сериала с участието на Н.Атагюл,но явно търговските цели са на първо место!

Предоставено от Blogger.