Ясно е кога започва новият сериал "Чаках те дълго"

Известна е стартовата дата
на един от най-дългоочакваните нови сериали този сезон в Турция! "Чаках те дълго" (Seni Çok Bekledim), бележещ завръщанията на мега-звездите Йозджан Дениз и Ирем Хелваджъоулу на екран, ще направи премиерата си на 29 януари, като ще се излъчва всяка петъчна вечер в prime-time-a на турската StarTV. "Чаках те дълго" ще излезе на телевизионния ринг в южната ни съседка срещу възможна най-силната конкуренция в лицето на "Опасни улици" (Arka Sokaklar), "Червена стая" (Kırmızı Oda), "Рамо" (Ramo), "Последно лято" (Son Yaz), "Нападател" (Akıncı) и "Абдюлхамид" (Payitaht Abdülhamid). Пълното представяне на сериала в детайли очаквайте през следващите дни.

Стартът на "Чаках те дълго" ще доведе до сериозни размествания в програмата на StarTV. Каналът ще даде втори шанс на заглавията си, които се представят незадоволително, като премести излъчването им в други дни от седмицата. 


"Скорпион" (Akrep)
, започнал през декември 2020 г. и излъчил първите си седем епизода в досегашните петъчни вечери по StarTV, вече ще се ротира в четвъртък. Промяната се налага както заради старта на новия сериал "Чаках те дълго" в петък, така и заради незадоволителните резултати, които "Скорпион" отбелязва при излъчването си досега - под 4%. В четвъртък "Скорпион" ще се изправя в битка за рейтинг срещу "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova), "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) и "Пламъци" (Alev Alev). 


"Лявата ми половина" (Sol Yanım)
, логично, също сменя деня си на излъчване. Младежката драма, оглавявана от Йозге Яъз и Толга Менди, преминава в prime-time-а в сряда, след като до момента се ротираше в четвъртък. Нейното представяне до момента също е под очакванията и варира около 3%. В сряда "Лявата ми половина" ще се бори за зрителското внимание наравно с "Основателя Осман" (Kuruluş Osman), "Неверният" (Sadakatsız), "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir) и "Казвам се Мелек" (Benim Adım Melek). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.