Всичко за новия сериал "Човекът от Варосия"

Известно е кога започва един от най-очакваните и обещаващи нови сериали в Турция за телевизионен сезон 2020-2021 г.! "Човекът от Варосия" (Maraşlı) ще направи премиерата си на 11 януари, като ще се излъчва всяка понеделник вечер в prime-time-а на турската ATV. Всички детайли около заглавието научавате в следващите редове.

Драмата "Човекът от Варосия" е продуцирана от компания Tims&B Productions. Продуценти са Тимур Савджъ и Бурак Саяшар. Неин режисьор е Арда Саръгюн. Сценаристи пък са Етхем Йозъшък, Хакан Бономо и Ерджан Уур

Кастът на "Maraşlı" е съставен от коя от коя по-големи звезди на турското кино. Начело застават Бурак Дениз ("Кварталът на богатите", "Любовта не разбира от думи" и "Нашата история") и Алина Боз ("Твоят мой живот"), а редом до тях - Керем Атабейоулу ("Мечтатели" и "Любов и наказание"), Сайгън Сойсал ("Гордата Аси", "Великолепният век" и "Момичето с червения шал"), Рожда Демирер ("Ангели пазители", "Любов в спешното отделение" и "Ирония на съдбата"), Неслихан Аджар ("Мелодията на сърцето" и "Моят живот"), Джемил Бююкдьоерли ("Справедливостта на Кара" и "Научи ме да обичам"), Ахмет Варлъ ("Времето лети", "Великолепният век: Кьосем" и "Черна птица"), Мелис Ишитен, Серхат Паръл ("Кварталът на богатите" и "Искрите на отмъщението"), Джихан Йениджи, Синем Акьол, Тюркю Су Демирел, Гизем Кала, Бедрие Роса Челик, Серхат Кълъч ("Езел") и други. 

Главно действащо лице в "Човекът от Варосия" е Марашлъ (Бурак Дениз) - бивш военен в спец-частите, който отваря малка книжарница, с която се препитава. Повратен момент в живота му е раняването на дъщеря му Зелиш, която след инцидента остава парализирана. Така единственият стимул на Марашлъ става оздравяването на дъщеря му и връщането ѝ към нормален начин на живот. Един ден в книжарницата му влиза красавицата Махур (Алина Боз), забъркала се в неприятност, от която я спасява именно Марашлъ. Така пътищата на двамата се пресичат завинаги...

"Човекът от Варосия" предстои да се изправя в битка за рейтинг срещу хитовете "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu) на TRT1, "Пропаст" (Çukur) на ShowTV, "Забранената ябълка" (Yasak Elma) на FOX и "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) на StarTV. 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.