Ирем Сак напуска "Пропаст", Вартолу се завръща

Рокадите в каста на "Пропаст" (Çukur) не спират! Динамиката, която криминалната драма поддържа вече четвърти сезон и на която се дължи огромния ѝ успех, до голяма степен е обвързана с разделите с любими герои и с вкарването на напъло нови и интересни такива в историята. С поредната новина за напускане обаче дойде и такава за завръщане... Подробности четете в следващите редове. 


Ирем Сак
е поредната актриса, която напуска актьорския състав на "Пропаст". 34-годишната актриса, въплъщавала се в образа на Серен Ерденет, се сбогува със зрителите и с екипа на криминалето в последния излъчен епизод №112 с пост в профила си в социалната мрежа Instagram. Напомняме, че Ирем се присъедини към каста на хита с началото на четвъртия му сезон през септември 2020 г. 


Любим герой обаче се завръща в "Çukur"! Еркан Колчак Кьостендил, въплъщавал се в образа на незабравимия Вартолу, отново става част от екипа на сериала. По-рано през изминалата есен актьорът напусна актьорския състав на драмата, което разочарова голяма част от милионите ѝ фенове. Ето обаче, че раздялата им с любимия герой няма да продължи дълго... Изглежда, че Вартолу ще изненада всички в напълно нова светлина - като сражаващ се на военния фронт в Афганистан! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.