Кои актьори взеха участие в новогодишното издание на "Гласът на Турция"?

Традицията да се заснемат и излъчват специални новогодишни издания от едно от най-гледаните телевизионни предавания в Турция "Гласът на Турция" (O Ses Türkiye) и тази година бе спазена, въпреки всички ограничения, наложени срещу разпространението на коронавируса. Звездите, изпъкнали най-много през изминалите 12 месеца от 2020-а година, взеха участие в музикалното шоу, излизайки на сцената със свои специални изпълнения. Кои бяха те тази година и с какви песни изненадаха феновете си, научавате в настоящия материал. 



Гвоздеите в новогодишната програма на турската TV8 непременно бяха Керем Бюрсин и Ханде Ерчел, които през 2020-а година оглавиха най-гледания летен сериал "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)! Чуйте изпълнението на Керем на коледната песен "Santa Claus Is Coming To Town" и реакцията на Ханде по-долу!




Демет Йоздемир
излезе на сцената на "Гласът на Турция" с изпълнение на весела турска песен. Чуйте как се представи актрисата от "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir) по-долу!



Внимание привлече и Айча Айшин Туран от "Повреда" (Arıza), която се включи с кавър на песента "Какво ми дойде до главата" (Başıma Gelenler)...




Като най-прочувствено бе определено изпълнението на Мирай Данер от интернет-сериала "Уважение" (Saygı)...




Ибрахим Челиккол от "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir) пък заложи на турска фолклорна песен. 




Бурджу Йозберк
от "Любов на показ" (Afili Aşk) и "Детство" (Çocukluk) също бе сред актрисите, излезли на сцената на "Гласът на Турция" в новогодишната нощ.




Езги Мола
, привлякла огромно внимание през 2020 г. с играта си в "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı), влезе в дует с члена на журито и известна певица Ебру Гюндеш.




Бременната Йозге Йоздер, снимала се през 2020 г. в "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) и "Неверният" (Sadakatsız), пък излезе на сцената на "Гласът на Турция" със съпруга си Синан Гюлерюз в изпълнение на песента "Аз и ти" (Senle Ben).


Чие изпълнение ви хареса най-много? 

2 коментара:

Анонимен каза...

Цялостно представяне Демет - пеене, салса, красота!А иначе само Мирай Данер може да пее! Това обаче не прави шоуто по - малко класно! Браво!

Unknown каза...

На мен лично ми харесаха Мирай Данер и Керем Бюрсин заедно с Ханде Ерчел.

Предоставено от Blogger.