Нов интернет-сериал събира 60 известни актьори

Експанзията на дигиталните платформи за развлекателно съдържание в Турция намира своя връх през 2021 г.! Тази година към вече познатите местни puhuTV и BluTV и международната Netflix се присъединяват още три напълно нови - Exxen, Gain и beIN Connect. Един по един сайтовете обявяват интернет-сериалите си, като в настоящия материал спираме вниманието си върху втория. Кои звезди ще участват в най-новия проект на Gain и колко мащабен се очертава да бъде той? 


Интернет-платформата, чиито първи две оригинални продукции - "Терапевт" (Terapist) и "10 хиляди крачки" (10 Bin Adim), бяха приети много добре от аудиторията, като е известно заглавието на следващата, която ще влезе в каталога редом до тях. "Бившия/та ми" (Ex Sevgilim) ще бъде продуциран от Джем Айдън, като ще излъчи общо 24 епизода, всеки от които с продължителност между 10 и 15 минути. Сериалът привлича най-голямо внимание с грандиозната заявка за актьорския състав, с който ще разполага - от цели 60 актьори. Както можете да се досетите, те няма да вземат участие в него едновременно и наведнъж, а по отделно, най-вероятно - с епизодични роли. 

Кои са първите звезди, договорили се с продуентите на "Бившия/та ми"? Това са известните повече в Турция, отколкото в България (поне за момента) Йозгю Кая от "Никой не знае" (Kimse Bilmez), Деврим Йозкан от "Реликва" (Vuslat) и "Рамо" (Ramo), Ийт Киразджъ от "Войната на розите" (Güllerin Savaşı), "Обича ме, не ме обича" (Seviyor Sevmiyor) и "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk), Али Ил от "Малки жени" (Küçük Kadınlar) и "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), Бегюм Аккая от "Днешните придворни" (Bugünün Saraylısı) и "20 минути" (20 Dakika), Сахра Шаш от "Една жена" (Kadın) и "Нашата история" (Bizim Hikaye) и Елит Андач Чам от "Дъщеря ми" (Kızım). 

Интересът към платформата Gain в Турция е доста голям. През първите седмици след пускането ѝ за ползване в нея са се регистрирали над 750 000 потребители. Мобилното приложение пък е било свалено над 820 000 пъти. За момента сайтът и съдържанието в него се разпространява безплатно, но се очаква скоро да стане платено

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.