"Безмилостен град" (Zalim İstanbul) - от януари по БТВ

 Известен е сериалът, който ще се излъчва в prime-time-а на БТВ на мястото на приключилия миналата седмица "Завинаги" (İstanbullu Gelin). "Безмилостен град" (Zalim İstanbul) е драмата, която ще стартира в българския ефир на 4 януари (понеделник) и ще се излъчва всяка делнична вечер от 20.00 часа. Подробности научавате в следващите редове!

"Безмилостен град" или в оригинален превод - "Жесток Истанбул", се излъчва в южната ни съседка Турция в периода април 2019-юни 2020 г. по тамошния KanalD. Съдържа 39 оригинални епизода от по 120 минути (136 от по 45 минути), показани в два сезона. Макар да не блести с рекордно високи рейтинги, успява да намери своята аудитория и привлича гледаемост от по 4-5% с всеки свой епизод. Продуцентската компания, стояща зад реализацията на сериала, е Avşar Film. Режисьори са Джевдет Мерджан (1-25 еп.), Гьокчен Уста (26-32 еп.) и Шенол Сьонмез (33-39 еп.). Историята е дело на Сърма Янък.

Актьорският каст на "Zalim İstanbul" е съставен от едни от най-големите звезди на Турция, сред които - Фикрет Кушкан ("Златната клетка"), Дениз Уур ("Фалшива принцеса" и "Огледален свят"), Мине Тугай ("Времето лети", "Кварталът на богатите" и "Твоят мой живот"), Озан Долунай ("Висше общество"), Бахар Шахин ("Моят живот"), Симай Барлас, Беркер Гювен, Сера Кутлубей, Идрис Неби Ташкан ("Г-жа Фазилет и нейните дъщери"), Айшен Сезерел, Гамзе Демирбилек, Оуз Пече, Севджан Сини и други. 

Сюжетното действие в "Безмилостен град" се завърта около Сехер (Дениз Уур) и нейните три пораснали деца, с които тя се мести да живее от родния си град Антакия в мегаполиса Истанбул. Сехер започва работа като прислужница в имението на известния бизнесмен Агах Карачай (Фикрет Кушкан), но това е само привидната причина за преместването ѝ... В основата на всичко стои Джерен (Бахар Шахин) - една от двете ѝ дъщери, която в амбицията си да се спаси от бедния живот в малкия град успява с хитрост и известна доза късмет да се "задоми" за един от синовете в голямото и заможно семейство Карачай в Истанбул. Тя запазва това в тайна от всички до деня на сватбата си. Подробността, която обаче Джерен не знае и която ще ѝ струва много скъпо, е, че докато смята, че ще се омъжи за красивия Дженк (Озан Долунай), всъщност е подготвяна за съпруга на неговия брат и тежко болен син на Агах - Недим (Беркер Гювен), който е прикован на инвалидна количка. Всичко се обърква още повече, когато Сехер научава, че не е дошла в Истанбул, за да работи, а за да "продаде" дъщеря си...

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.