"Мерием" (Meryem) - нов турски сериал от януари по НоваТВ

 "Мерием" (Meryem) е заглавието на поредния турски сериал, който ще направи премиерата си през новата 2021 г. НоваТВ няма да остане по-назад от БТВ, която ще завърти "Безмилостен град" (Zalim İstanbul), и Диема Фемили, по която премиерите си ще направят "Нашата история" (Bizim Hikaye) и "Вятърничав" (Hercai). Запазеният слот за повторения в ефира на медията - 12.30-13.30 часа, за първи път от дълго време насам съвсем скоро ще бъде зает от премиерно заглавие. А именно - от 25 януари (понеделник), на мястото на приключващото повторение на "Г-жа Фазилет и нейните дъщери". 

"Мерием" стартира в Турция през лятото на 2017 г., като заради големия си успех продължава и през основния телевизионен след това, продължавайки до февруари 2018 г. Излъчва 30 оригинални епизода от по 120 минути (90 от по 45 минути) в един сезон в ефира на турския KanalD. Продуцентската компания, стояща зад реализацията му, е TMC. Режисьор е Баръш Ерчетин, а сценаристи са Мерием Гюлтабак и Илке Гюрсой. 

Главните роли в "Meryem" изпълняват Айча Айшин Туран ("Черна роза") и Фуркан Андъч ("Другите отчаяни съпруги" и "Навсякъде ти"). С ключови роли в продукцията участие взимат още Джемал Токташ, Ачеля Топалоулу ("Любов на инат"), Бестемсу Йоздемир, Сема Йозтюрк ("Ангелският остров" и "Справедливостта на Кара"), Серенай Акташ, Кенан Аджар, Ууч Чавушоулу, Серхан Онат ("Великолепният век" и "Приказка за Бодрум"), Уур Демирпехливан ("Ягодова любов") и други. 

Съдбата на трима души се преплита безвъзвратно в катастрофа в една дъждовна нощ... Октай (Джемал Токташ) убива Севинч, блъскайки я с автомобила си. Младата жена умира на място, оставяйки покосен нейния годеник Саваш (Фуркан Андъч), който се заклева да търси отмъщение от убиеца ѝ. Свръхамбициозният, подъл и коварен Октай, работещ като прокурор, бяга от местопрестъплението, но когато истината около инцидента започва да се разплита, той принуждава своята годеница Мерием (Айча Айшин Туран) да поеме вината за убийството. Така именно невинната девойка се оказва в полезрението на жадния за мъст Саваш. Всичко обаче се променя, когато пътят на отмъщението е пресечен от зараждащата се любов... 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.