Свалят "Детство" (Çocukluk) от екран

 Един от най-обещаващите сериали, започнали през телевизионен сезон 2020-2021 г., приключва преждевременно. "Детство" (Çocukluk), направил премиерата си преди два месеца в ефира на турската FOX и излъчващ се всяка петъчна вечер след 20.00 часа, ще завърши с 11 епизода. Развръзката на социалната драма, оглавявана от Берен Гьокйълдъз, Ердал Бешикчиоулу и Бурджу Йозберк, ще бъде показана на 25 декември (петък). 

Причина за свалянето на "Детство" от екран са средните рейтинги, които отчита през последните няколко седмици - от около 4%. Изглежда, че подобно представяне не е достатъчно, за продължи сериалът излъчването си. С първите си два-три епизода "Çocukluk" отчете сравнително високи резултати от по пет пункта, след което обаче интересът се понижи. 

"Детство" е първият сериал с участието на Берен Гьокйълдъз, който бива свален от екран заради незадоволително представяне. Всички проекти с участието на малката голяма звезда на турското кино до момента жънеха голям успех - "Семейството на съпруга ми" (Kocamın Ailesi), "Майка" (Anne) и "Дъщеря ми" (Kızım). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.