Новият сериал с Йозджан Дениз със снимки в Катар

 Броени дни остават до началото на сериала, бележещ завръщането на Йозджан Дениз на телевизионния екран в Турция! Новата драма "Чаках те дълго" (Seni Çok Bekledim) предстои да стартира съвсем скоро, като ще се излъчва по турската StarTV. Наскоро стана известно, че за заснемането на избрани сцени от пилотния епизод екипът ѝ е излязъл зад граница. Ключови моменти, бележещи завръзката в историята на "Чаках те дълго", ще се случат в Доха, Катар

Взимайки предвид всички рискове, свързани с пандемията от коронавирус, които съпътстваха заминаването на част от екипа на "Чаках те дълго" в Катар, продуцентите му от Skala Yapım и DNZ Film се бяха погрижили всички противоепидемични мерки да бъдат спазени. 

В интернет-пространството изтекоха и първите кадри от "Seni Çok Bekledim", включително и такива от Катар. Любопитно е, че заедно с изпълнителя на главната мъжка роля в сериала Йозджан Дениз е заминал и малкият му син Кузей, който според известния си баща още отсега се учи на тънкостите в професиите на актьорите, режисьорите и операторите. 


След успешното завършване на снимачния ден в Доха екипът на "Чаках те дълго" не пропусна да се срещне с почетния турски консул в Катар и да си направи снимки за спомен с него и останалото дипломатическо представителство на Турция.  

Напомняме, че главната женска роля в "Чаках те дълго" ще бъде изпълнена от Ирем Хелваджъоулу ("Слънчеви момичета" и "Стая 309"). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.