Какво се случва с Озан Гювен от "Божествено"?

 
2020-а година бе тежка за всички, но особено за Озан Гювен... Името на един от най-известните турски актьори бе замесено в огромен скандал за домашно насилие. През изминалото лято Озан Гювен бе обвинен от бившата си половинка Дениз Булутсуз за нанасяне на тежък физически и психически тормоз върху нея. Снимките на посинената от бой жена предизвикаха нечувана до този момент реакция в турската общественост и нанесоха невъобразим удар върху кариерата и личния живот на актьора, известен в България с ролите си в "Истанбулска приказка", "Великолепният век" и "Божествено". Какво се случва с него сега - почти половин година след скандала? 


Първата новост около Озан Гювен след дълго затишие дойде от страна на неговия колега и не по-малко популярен актьор Шевкет Чорух. Екранният Месут от полицейския хит "Опасни улици" преди няколко дни сподели свое актуално selfie с Озан Гювен от турския остров Джунда. Курортът, намиращ се на архипелага Айвалък в Турция, се е оказал пристана, на който Озан Гювен е избрал да остане далеч от всичко и всички. Близки до актьора разкриват, че до издаването на съдебно решение относно случилото се с него и бившата му половинка Дениз Булутсуз той ще остане да живее именно там. 


Адвокатите на Озан Гювен ще дадат всичко от себе си, за да се избегне поемането на тежка съдебна отговорност от клиента им. По-рано стана известно, че заради насилието, упражнено върху Дениз Булутсуз, ответната страна ще настоява за лишаването му от свобода

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.