Чаатай Улусой и Афра Сарачоулу ще си партнират в нов сериал

 Чаатай Улусой се завръща на екран! Отново обаче - дигитален. Световноизвестният турски актьор, когото в България сме гледали в "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum), "Кварталът на богатите" (Medcezir) и "Вътрешен човек" (İçerde), ще оглави нов интернет-сериал. Той ще се излъчи на турската дигитална платформа за развлекателно съдържание BluTV

Новият сериал с участието на Чаатай Улусой в главната мъжка роля ще носи заглавието "Йешилчам" (Yeşilçam) и ще бъде режисиран от известния режисьор Чаан Ърмак. Известна е и актрисата, която ще застане редом до Чаатай в главната женска роля в проекта. Това е младата Афра Сарачоулу, известна у нас от "Г-жа Фазилет и нейните дъщери" (Fazilet Hanım ve Kızları) и снимала се през последните две години в "Братовчеди" (Kardeş Çocukları) и "Учител" (Öğretmen). 


Напомняме, че последната изява на Чаатай Улусой на телевизионния екран в южната ни съседка бе в 3-ти епизод на "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara), в който гостува и игра самия себе си. През последните три години той работи по първия турски интернет-сериал за американската платформа Netflix - "Пазителя" (Hakan Muhafız/The Protector), пожънал голям успех. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.