Еркан Мерич се завръща на екран!

 Еркан Мерич се завръща на екран! Актьорът, спечелил седмия сезон на онлайн-състезанието ни "Любима турска звезда" за 2020 г., ще зарадва милионите си почитатели в целия свят с дългоочаквана нова роля. Познатият от "Назови ме по име" (Adını Sen Koy) Еркан Мерич се присъединвяа към актьорския състав на хитов сериал. Кой - научавате в следващите редове! 

"Войник" (Savaşçı) е сериалът, в който Еркан Мерич ще направи завръщането си на телевизионния екран в Турция! Той ще изиграе новата главна роля във военната драма, завръщащата се със забележителен пети сезон през новата 2021 г. - на Бекташ Субашъ. Феновете на Еркан не пропуснаха да забележат интересното съвпадение в името на новия му персонаж с това на неговата бивша половинка на екрана и в живота - Хазал Субашъ, с която си партнираше в "Назови ме по име". 

Еркан Мерич е подписал договор за участие във "Войник" с продуцентската компания на сериала Limon Film. Раздвижването в актьорската му кариера е следствие на смяната на мениджъра му, когото по-рано през есента смени с нов. 

За момента не е известно кога и по коя телевизия ще се завърне "Войник" с петия си сезон. По последна информация сериалът няма да се излъчва по FOX, както досега. Най-спряган канал е KanalD


Няма коментари:

Предоставено от Blogger.