Бурчин Терзиоулу вместо Йозгю Намал в "Безвластната"

 Рокада в каста на новия интернет-сериал "Безвластната" (Hükümsüz)! Непосредствено преди старта на снимките на продукцията, подготвяна за излъчване на новата турска интернет-платформа за развлекателно съдържание Exxen, бе сменена актрисата, която ще изпълни главната женска роля в нея. Коя красавица ще застане на мястото на Йозгю Намал, която се отказва от участието си в драмата?

Бурчин Терзиоулу ще оглави "Безвластната". След отказа в последния момент на Йозгю Намал продуцентът на сериала Мустафа Услу и компания Dijital Sanatlar са спрели избора си именно върху нейната не по-малко популярна колежка. С която, случайно или не, двете си партнираха през 2013 г. в хитовата драма "Милост" (Merhamet). Последната изява на Бурчин на малкия екран бе като гост-актриса в "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara). По-рано през 2019-а тя се снима в провала "Куршум" (Kurşun). 

Причината Йозгю Намал да се откаже от участието си в "Hükümsüz" се оказа промяната на локацията, на която ще се снима сериалът. По първоначален план той трябваше да бъде заснет в Истанбул, но заради бума на коронавирус в 20-милионния мегаполис екипът е решил сетът да се помещава в по-спокойния Измир. Йозгю Намал, преместила се от малкия град Кьойджейиз в големия Истанбул, не е пожелала още веднъж да смени адреса си, тъй като вече е записала децата си на училище. Именно такива семейни причини стоят в основата на отказването ѝ от ролята в "Безвластната".

Главната женска роля в "Безвластната" е на адвокатката Есма Йозтюрк. Любопитно е, че това ще бъде второто превъплъщаване на Бурчин Терзиоулу в адвокат след това в "Милост". Слоганът, под който сериалът ще върви, гласи: "Всяка смърт, която е можело да бъде предотвратена, е убийство"

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.