Каан Йълдъръм и Аслъ Бекироулу се разделиха с половинките си

 На две звездни раздели ставаме свидетели през последните няколко дни. Изключително популярните в Турция млади актьори Каан Йълдъръм и Аслъ Бекироулу са сложили край на връзките си с досегашните си половинки. 


Каан Йълдъръм, познат в България от "Тайни" (Kayıp), вече не е заедно с певицата Хадисе. Двамата се срещаха през последните 10 месеца, след като по-рано Йълдъръм се разведе с бившата си съпруга и известна актриса Езги Еюбоулу. Напомняме, че в момента Каан се снима в медицинската драма "Хекимоулу" (Hekimoğlu)


Аслъ Бекироулу, добила широка популярност с ролите си в романтичните комедии "Достатъчна е усмивка" (Gülümse Yeter), "Хайлайф" (Jet Sosyete) и "Моята сладка лъжа" (Benim Tatlı Yalanım), пък сложи край на връзката си с DJ-a Джан Кочкан.


Любопитно е, че през 2015 г. разделилите се наскоро с половинките си Каан Йълдъръм и Аслъ Бекироулу се снимат заедно в летния сериал "В името на щастието" (Adı Mutluluk). Изглежда, че на участвалите в него актьори не им върви в личен план. По-рано Дилара Аксюек, също играла във "В името на щастието", се раздели с Джейхун Менгироулу... 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.