"Турски награди 2020": най-добрият актьор за годината е Керем Бюрсин

 Здравейте, приятели! Петък е, 11 декември, и е време да обявим резултатите от гласуването към тринадесетата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър актьор. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха близо 250 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!


Най-добрият актьор за 2020 г. е Керем Бюрсин! За изпълнителя на главната мъжка роля в "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) своя вот дадоха 32.64% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Енгин Акюрек. За актьора, оглавяващ драмата "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı), гласуваха 15.29%. 
С бронз трети финишира Джан Яман за ролята си в "Мистър грешен" (Bay Yanlış), за когото през изминалата една седмица гласуваха 14.46%. 

Ето и останалите резултати: на четвърто място поставихте Ибрахим Челиккол от "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir) със 7.02%. Бурак Йозчивит от "Основателя Осман" (Kuruluş Osman) заема пета позиция с 5.37%. Шести е Мурат Йълдъръм от "Рамо" (Ramo) с 4.96%. На седмо място е Халит Ергенч от "Вавилон" (Babil) с 3.72%. Осмата позиция си поделят Толга Саръташ от "Повреда" (Arıza), Джанер Джиндорук от "Неверният" (Sadakatsız) и Екин Коч от "Голямото пробуждане" (Uyanış Büyük Selçuklu) с по 2.07%. Девети са Алп Навруз от "Изумруденият феникс" (Zümrüdüanka), Серкан Чайоулу от "Нов живот" (Yeni Hayat), Толгахан Сайъшман от "Дума на честта" (Şeref Sözü) и Биркан Сокуллу от "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı) с по 1.65%. Десетото място е заето от Хилми Джем Интепе от "Мария и Мустафа" (Maria ile Mustafa) с 1.24%. Дениз Джан Акташ от "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara) заема единадесета позиция с 0.83%. Предпоследни дванадесети са Илкер Калели от "Учител" (Öğretmen), Берк Атан от "Планина от сърца" (Gönül Dağı), Озан Долунай от "В добри и лоши дни" (İyi Günde Kötü Günde) и Фуркан Андъч от "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) с по 0.41%. Последни на тринадесето място са Феяз Думан от "Бараж" (Baraj) и Тимучин Есен от "Хекимоулу" (Hekimoğlu) с по 0%. 

ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ПОСЛЕДНАТА ЧЕТИРИНАДЕСЕТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" - ЗА НАЙ-ДОБЪР ТУРСКИ СЕРИАЛ, ИЗЛЪЧЕН В БЪЛГАРИЯ, НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - "ОБЕЩАНИЕ" (YEMİN), "ИРОНИЯ НА СЪДБАТА" (ÇARPIŞMA), "ЧЕРНА ПТИЦА" (KUZGUN), "НАВСЯКЪДЕ ТИ" (HER YERDE SEN), "ЕДНА ЖЕНА" (KADIN), "ВСЯКА ТВОЯ СЪЛЗА" (BİR LİTRE GÖZYAŞI), "НАУЧИ МЕ ДА ОБИЧАМ" (BANA SEVMEYİ ANLAT) И "ПРИКАЗКА ЗА БОДРУМ" (BODRUM MASALI), 
КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 18 ДЕКЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.