"Малки убийства" - от 11 януари по БТВ

 "Малки убийства" (Ufak Tefek Cinayetler) с премиера в България! Един от най-провокативните и новаторски турски сериали за последните години стартира у нас на 11 януари (понеделник), като ще се излъчва всеки делничен ден от 18.00 часа по БТВ

Сериалът започва в южната ни съседка на 24 октомври 2017 г., като се позиционира всяка вторник вечер в prime-time-a на турската StarTV. Още с началото си привлича огромен интерес и за кратко време се настанява на челните места в рейтинг-класацията, привличайки с нестандарната си история и звездния си каст. Особено голям е интересът към "Малки убийства" сред интелигенцията. Първият сезон завършва през юни с 32 епизода, а вторият започва през септември 2018-а година. Заради спад в рейтингите той продължава 13 епизода до декември. Сериалът завършва с общо 45 оригинални серии с продължителност от по 120 минути. 

Зад реализацията на "Ufak Tefek Cinayetler" стои продуцентската компания доайен в Турция Ay Yapım. Режисьор е Али Билгин, познат с работата си по "Кварталът на богатите" и "Искрите на отмъщението". Сценарист пък е Мерич Аджеми, известна с написването си на "Любов под наем". В актьорския състав на сериала участие взимат Гьокче Бахадър ("Листопад"), Мерт Фърат ("Отмъщението"), Аслъхан Гюрбюз ("Великолепният век: Кьосем"), Баде Ишчил ("Езел" и "Север-Юг"), Тюлин Йозен ("Великолепният век: Кьосем"), Селим Байрактар ("Великолепният век"), Йълдърай Шахинлер ("Вътрешен човек"), Ферит Актуу ("Мечтатели"), Дуйгу Саръшън ("Вътрешен човек"), Осман Сонант, Усхан Чакър ("С Русия в сърцето" и "Великолепният век: Кьосем"), Лавиня Юнлюер ("Научи ме да обичам"), Аслъхан Капаншахин ("Изкушение" и "Твоят мой живот") и други. 

Историята в "Малки убийства" се завърта около четири модерни жени и едно мистериозно убийство. Оя (Гьокче Бахадър), Мерве (Аслъхан Гюрбюз), Пелин (Баде Ишчил) и Арзу (Тюлин Йозен) са приятелки от детство, но след инцидент от миналото пътищата им се разделят. В последната година от гимназията Оя е набедена от останалите си три приятелки, че има връзка с преподавателя им по литература Едип (Селим Байрактар). Ученичката и учителят са изгонени от школото и животът им бива съсипан. След 20 години обаче съдбата отново събира четирите приятелки. Завръщането на Оя в родния ѝ квартал Сармашък и изправянето ѝ лице в лице с травмата от миналото ѝ изглеждат на пръв поглед добронамерено, но само в началото... Уж забравили и простили си за грешките от миналото, четирите жени ще се озоват и едновременно ще предизвикат поредица от събития, водещи в края си до убийство. 

Като гледал "Малки убийства" по време на излъчването му в Турция горещо го препоръчвам и на българските зрители, които предстои да му се насладят в национален ефир много скоро! Очаква ви един стилизиран и модерен свят с лъскави коли, красиви облекла и хора, впечатляващи природни гледки и спретнати къщи. На фона на тази на пръв поглед идилична обстановка обаче ще изплува не чак толкова перфектната същина на човешкото създание, изпълнено едновременно с добро и зло. 

1 коментар:

Анонимен каза...

Малки убисттва прекрасен сериал




Оя и серхан обичам ги

Предоставено от Blogger.