Двама актьори ветерани в "Забранената ябълка" (Yasak Elma)

 След масовите "оставки", подадени в екипа на "Забранената ябълка" (Yasak Elma), овакантените места постепенно се запълват. Както информирахме по-рано, Талат Булут, Баръш Кълъч и Гьокхан Алкан напускат актьорския състав на драмата, излъчваща се с огромен успех всяка понеделник вечер в ефира на турската FOX. Преди няколко дни стана известно, че двамата известни актьори Берк Октай и Мерт Алтънъшък се включват в каста на продукцията, като последните новини са за още два нови кадъра, този път - ветерани. 

Гюленай Калкан и Ердал Йозяаджълар са имената, които предстои да гледаме в новите епизоди от 4-тия сезон на "Забранената ябълка". Двамата актьори ветерани са подписали договори за участие в продукцията с продуцентите ѝ от MF Yapım. Гюленай е известна в България с ролите си в драмите "Перла" (Gümüş) и "Майка" (Anne), а Ердал - от "Брак с чужденец" (Yabancı Damat), "Черни планини" (Karadağlar) и "Стая 309" (№: 309), като за последно се снима в "Шампион" (Şampiyon). 


Любопитно е, че ролята, в която ще се въплъти Гюленай Калкан, по-рано е била предложена на не по-малко популярната ѝ колежка Небахат Чехре ("Късчета живот", "Забраненият плод" и "Великолепният век"), която обаче е отказала. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.