Всичко за новия сериал "Лявата ми половина" (Sol Yanım)

 Новият сериал "Лявата ми половина" (Sol Yanım) започва! Дългоочакваната драма, бележеща завръщането на Йозге Яъз на екран, ще направи премиерата си на 26 ноември (четвъртък), като ще се излъчва всяка четвъртък вечер в prime-time-а на турската StarTV. Всички подробности около сериала намирате в следващите редове! 

Продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Лявата ми половина", е BKM (Beşiktaş Kültür Merkezi). Продуцент е Неджати Акпънар, режисьор е Сердар Гьозелекли, а сценаристи са Мелис Дживелек и Йозлем Чадърджъ

Освен Йозге Яъз, позната в България от "Обещание" (Yemin), в актьорския състав на "Sol Yanım" фигурират още Толга Менди, Джемре Байсел, Джансел Елчин ("Огнено сърце"), Дефне Самйели ("Завинаги"), Емре Бей, Есра Безен Билгин, Дениз Барут ("Изгубени години" и "Сезони на любовта"), Танер Румели ("Времето лети" и "Любов на инат"), Седа Акман ("Истанбулска приказка", "Малки тайни", "Опасна красота" и "Сърцето на града"), Бениан Дьонмез, Фейза Дживелек, Тууче Ачъкгьоз, Еджем Аталай, Ергюл Мирай Шахин, Емре Динлер, Октай Чубук, Алейна Шен, Явуз Пекдикер, Демет Генч, Хайдар Койел, Джелял Так, Мурат Балджъ, Йозгюр Джем Туулук, Ефе Ташделен, Айше Кърджа, Хасрет Уснекер и други. 

Серра (Йозге Яъз) е младо момиче, следващо в университет и работещо като камериерка в хотел, за да се грижи за майка си и да посреща разходите по образованието си. В частния университет, в който учи със стипендия, Серра се запознава със Селим (Толга Менди), който е израснал в богатото и уважавано семейство Кутлусай и никога не е бил лишаван от нищо. Срещата им ще се окаже повратна както за тях, така и за семействата им. Ще бъдат ли пречка големите различия в социалните им положение за зараждащата се помежду им любов? 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И КАДРИ КЪМ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!



















Няма коментари:

Предоставено от Blogger.