Аху Яту и Джелил Налчакан ще си партнират в нов сериал

 Двама от най-известните турски актьори ще си партнират в нов сериал! Аху Яту и Джелил Налчакан ще оглавят новото заглавие "Братята ми" (Kardeşlerim), което ще бъде продуцирано от компания NGM и ще се излъчва през новата 2021-а година по турската ATV. Аху Яту е известна в България с ролите си в хитовете "Любов и наказание" (Aşk ve Ceza), "Твоят мой живот" (Paramparça) и "Една жена" (Kadın), а Джелил доби популярност с изявите си в "Отмъщението" (İntikam), "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel) и "Една семейна история" (Bir Aile Hikayesi). 

"Братята ми" ще разкаже историята на четирима братя и битките, които водят с живота и които ще трогнат зрителите. Кастът на сериала се допълва от Су Бурджу Язгъ Джошкун ("Любов от втори опит"), Джюнейт Мете ("Прости ми"), Фадик Севин Атасой ("Мелодията на сърцето"), Халит Йозгюр Саръ, Ийт Кочак ("Никой не знае" (Kimse Bilmez)), Симге Селчук ("Готова на всичко") и други. 

По-рано екипът на новия сериал се събра за първи път заедно за първа репетиция и прочит на сценария. Снимките започват много скоро. 







Няма коментари:

Предоставено от Blogger.