Туба Бююкюстюн и Екин Мерт Даймаз са заедно?

 Туба Бююкюстюн и Екин Мерт Даймаз изживяват любовен романс? Новини с подобно заглавие бяха разпространени по-рано днес в турската преса и интернет-пространство, привличайки вниманието на цялата общественост. За отрицателно време слухът, че двамата известни актьори имат връзка, се превърна в най-обсъжданата тема на деня. Отговаря ли обаче на истината? 

Приближени до новосформиралата се светска двойка издават, че отношенията помежду им са се зародили преди един месец. Туба обаче държала връзката ѝ с Екин да не излиза наяве, за което двамата полагали големи усилия и се срещали тайно в района на истанбулския квартал Кадъкьой и известния булевард "Багдат". За да не привличат внимание върху себе си, дори не се следват в социалната мрежа Instagram. 

38-годишната Туба Бююкюстюн е известна в България от "Гордата Аси", "Под липите", "Огнено сърце" и "Искрите на отмъщението". 28-годишния Екин Мерт Даймаз пък сме гледали у нас в "Ягодова любов", като последната му изява на малък екран бе в "Погубена младост" (Gençliğim Eyvah). Последната връзка на Туба бе с бизнесмена Умут Евирген, а тази на Екин - с актрисата Симай Барлас

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.