Бурак Дениз загуби баща си

 Тежка загуба в живота на Бурак Дениз!
В медийното пространство в Турция бе разпространена новината за кончината на бащата на известния актьор - Теоман Дениз. Той е издъхнал вследствие на сърдечна криза, която е получил по-рано в сряда тази седмица. Заради влошеното си здравословно състояние възрастният мъж е бил настанен в болница още миналия петък. 


Теоман Дениз бе погребан вчера, 12 септември, в родния си град Измит. Най-голяма опора на покрусения от смъртта на баща си Бурак Дениз е била неговата нова половинка - известният турски модел Дидем Сойдан ("Любов от втори опит"). 

Бурак Дениз е известен в България с ролите си в "Кварталът на богатите" и "Любовта не разбира от думи". Последната му изява на телевизионния екран в Турция бе в семейната трагикомедия "Нашата история" (Bizim Hikaye), а на дигиталния - в интернет-сериала "Незавършена любов" (Yarım Kalan Aşklar). Много скоро предстои да се завърне в ефир в новата драма "Човекът от Варосия" (Maraşlı), която ще се излъчва по турската ATV и в която ще си партнира с Алина Боз. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.