Всичко за новия сериал "Пламъци" (Alev Alev)

 "Пламъци" (Alev Alev) е заглавието на най-новия сериал, започващ в Турция. Дългоочакваният и обещаващ проект, събиращ на една снимачна площадка някои от най-големите кино звезди в южната ни съседка, стартира на 5 ноември (четвъртък), като ще се излъчва всяка четвъртък вечер в prime-time-a на турската ShowTV. Всички подробности около него научавате в следващите редове!

Продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Пламъци", е доайенът на турския телевизионен и кино пазар Ay Yapım. На режисьорския стол застава Ахмет Катъксъз, известен с работата си по "Пламъкът на сърцето" (Yol Arkadaşım), "Черни пари и любов" (Kara Para Aşk), "Ирония на съдбата" (Çarpışma) и "Любов 101" (Aşk 101). Сценарият пък е поверен на Бурджу Гьоргюн


"Alev Alev" изпъква и с изключително силен актьорски състав! Завръщанията си на екран в новия сериал правят Демет Евгар, Дилян Чичек Дениз ("Приказка за Бодрум"), Хазар Ергючлю ("Север-Юг", "Кварталът на богатите" и "Висше общество"), Джем Бендер, Беркай Атеш ("Майка"), Беркер Гювен, Джихангир Джейхан, Зюхал Олджай ("Ифет", "Една любовна история" и "Висше общество"), Топрак Джан Адъгюзел, Фатих Четинташ, Батухан Бюке, Ийт Сертдемир и други. 


"Пламъци" разказва историята на три различни жени, чиито съдби ще се пресекат при голям пожар. Докато Джемре (Демет Евгар) се опитва да спаси себе си и дъщеря си от съпруга си, упражняващ домашно насилие над нея, Рюя (Дилян Чичек Дениз) тепърва ще се сблъсква с жестокостите на живота. Чичек (Хазар Ергючлю) пък е в търсене на самоличността си и за първи път в живота си решава да направи нещо за себе си. Една история за търсещите себе си, за справедливостта и за истинската любов... 


"Пламъци" ще се явява турска адаптация на популярния и успешен френски сериал "Le Bazar de la Charité", излъчил се през ноември 2019 г. и състоящ се от 8 епизода по 52 минути. 


ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ КЪМ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!



























Няма коментари:

Предоставено от Blogger.