"Турски награди 2020": най-добрата музика от сериал за годината е на Айтекин Аташ от "Почукай на вратата ми"

 Здравейте, приятели! Петък е, 13 ноември, и е време да обявим резултатите от гласуването към деветата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра музика от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега! 

Най-добрата музика от сериал за 2020 г. е тази на Айтекин Аташ от "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)! За саундтрака от най-гледания летен сериал за годината своя вот дадоха 39.09% от всички, включили се в гласуването.
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Джем Йоет за работата му по музиката от "Мистър грешен" (Bay Yanlış). Композиторът на романтичната комедия събира подкрепа от 22.73%.
С бронз трети финишира Гьокхан Кърдар, написал саундтрака на драмата "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı), за когото през изминалата една седмица гласуваха 11.82%.

Ето и останалите резултати: на четвърто място застава Тойгар Ъшъклъ с музиката от "Вавилон" (Babil) с 8.18%. Джем Тунджер от "Повреда" (Arıza) заема петата позиция с 4.55%. Шести са Айтекин Аташ от "Рамо" (Ramo) и Фърат Юкселир от "Нов живот" (Yeni Hayat) с по 3.64%. За работата си по саундтрака от "Учител" (Öğretmen) Сертач Йозгюмюш е на седмо място с 2.73%. Осмата позиция е за Енгин Арслан от "Изумруденият феникс" (Zümrüdüanka) с 1.82%. Уур Атеш от "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara) и Алп Йениер от "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı) са девети с 0.91%. Последни са Туна Хизметли от "Хекимоулу" (Hekimoğlu) и Джем Тунджер от "Бараж" (Baraj) с по 0%. 


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ДЕСЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" - ЗА НАЙ-ДОБЪР ЗЛОДЕЙ ОТ СЕРИАЛ НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ ОТРИЦАТЕЛНИ ГЕРОИ - АКЪН (ЕРХАН АЛПАЙ) ОТ "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZI), САФИЕ (ЕЗГИ МОЛА) ОТ "БЛОКЪТ НА НЕВИННИТЕ" (MASUMLAR APARTMANI), ДЕРИН (МЕЛИС СЕЗЕН) ОТ "НЕВЕРНИЯТ" (SADAKATSIZ), СЕЛИН (БИГЕ ЙОНАЛ) ОТ "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" (SEN ÇAL KAPIMI), БЕНАЛ (ИНДЖИНУР СЕВИМЛИ) ОТ "РОДНИЯТ ТИ ДОМ Е ТВОЯТА СЪДБА" (DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR), АЛПАЙ (КААН ЧАКЪР) ОТ "КАЗВАМ СЕ МЕЛЕК" (BENİM ADIM MELEK), СЮЛЕЙМАН (МЕСУТ АКУСТА) ОТ "ВАВИЛОН" (BABİL), ДЖИХАНГИР (ОЛГУН ШИМШЕК) ОТ "РАМО" (RAMO), БУРАК (ОЛГУН ТОКЕР) ОТ "ПОВРЕДА" (ARIZA) И КЪРАЧ (БАРЪШ ФАЛАЙ) ОТ "ТЪРСИ МЕНИДЖЪРА МИ" (MENAJERİMİ ARA), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 20 НОЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.