Всичко за новия сериал с Берк Атан "Планина от сърца" (Gönül Dağı)

 
Нов сериал започва тази събота по TRT1! Драмата "Планина от сърца" (Gönül Dağı) бележи завръщането на екран на популярния актьор Берк Атан, известен в България с ролите си в "Слънчеви момичета" (Güneşin Kızları) и "Сълзи от рая" (Cennet'in Gözyaşları), като ще направи премиерата си на 17 октомври (събота) и ще се излъчва всяка съботна вечер в ефира на турската национална телевизия. Повече подробности научавате в следващите редове! 

Продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Планина от сърца", е Köprü Film с главен изпълнителен директор Ферхат Ешсиз. На режисьорския стол застава Яхя Саманджъ. Сценарият е адаптиран по историите в книгите на Мустафа Чифтчи, описващи живота на малките хора с големи мечти от Анадола. 

Освен Берк Атан, актьорският състав на "Планина от сърца" се допълва от Гюлсюм Али Илхан, Еджем Йозкая ("Ифет"), Ферди Санджар, Али Дюшенкалкар ("Вярна на себе си", "Дила" и "Великолепният век: Кьосем"), Ердал Джиндорук ("Перла", "Ангел пазител" и "Моят живот"), Гюлхан Текин, Фейза Ъшък, Еге Айдан ("Имението с лозите", "1001 нощ", "Листопад", "Мечтатели" и "Цената на живота"), Есер Еюбоулу, Джихат Сювариоулу, Семих Ертюрк, Назлъ Пънар Кая, Шебнем Диллигил ("Цената на славата" и "Север-Юг"), Явуз Сепетчи ("Опасна красота"), Нури Гьокашан, Хюсеин Севимли и Чийдем Айгюн. 

В основата на сюжетното развитие в "Планина от сърца" стои Танер (Берк Атан), чиято мечта от малък е да стане пилот. Заедно с двамата си братовчеди Рамазан и Вейсел той ще се впусне в дълъг път по пътя към постигането ѝ, срещайки се и с любовта... 

ВИЖТЕ ПЪРВИТЕ ТРЕЙЛЪРИ И СНИМКИ ОТ СЕРИАЛА ПО-ДОЛУ!










Няма коментари:

Предоставено от Blogger.