Всичко за новия сериал "Детство" (Çocukluk)

 

Нова социална драма предстои да започне в Турция! "Детство" (Çocukluk) е заглавието на проекта, бележещ завръщането на малката голяма звезда Берен Гьокйълдъз на екран в южната ни съседка. Промотиран по-рано под името "Изоставените" (Kimsesizler), сериалът ще направи премиерата си на 9 октомври, като ще се излъчва всяка петъчна вечер след 20.00 часа по турската FOX. Всички детайли научавате в следващите редове!

Продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Детство", е MF Yapım. Режисьор е Надим Гюч, известен с работата си по "Една жена" (Kadın), а сценаристи - Ебру Хаджъоулу и Веда Парс


Освен Берен Гьокйълдъз ("Майка" и "Дъщеря ми"), в актьорския състав на "Детство" фигурират още силни имена като Бурджу Йозберк ("Слънчеви момичета"), Ердал Бешикчиоулу, Кюбра Сюзгюн ("Една жена"), Нилай Йерал, Деринсу Аккуш, Дамла Джерджисоулу и други. 


Действието в сериала се развива в сиропиталище, ръководено от Махир (Ердал Бешикчиоулу), който посвещава целия си живот в намирането на семейства на изоставени деца. В дома живеят Мави (Берен Гьокйълдъз) и Мози (Кюбра Сюзгюн), които въпреки крехката си възраст, вече са се сблъскали с несправедливостта на живота и копнежа по истински родители. На помощ в най-трудните им моменти до тях застава служителката от социалните служби, работеща в сиропиталището - Айшегюл (Бурджу Йозберк). 


ПЪРВИ СНИМКИ И ТРЕЙЛЪРИ КЪМ "ДЕТСТВО" ВИЖТЕ ПО-ДОЛУ!










Няма коментари:

Предоставено от Blogger.