Селин Шекерджи влиза в "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk)

 

Селин Шекерджи се завръща на екран! Младата актриса, известна в България от "Ангели пазители", "Горчива любов" и "Дъщеря ми", се присъединява към актьорския състав на романтичната комедия "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk). При това - с главна роля


Актрисата Езги Шенлер, която в момента гледаме в България всяка делнична вечер от 21.00 часа в "Приказка за Бодрум" (Bodrum Masalı) по Диема Фемили и която изпълняваше главната женска роля на Айшен в "Любов на покрива" до момента, е пред разтрогване на договора си с продуцентската компания Mia Yapım и възнамерява да напусне екипа. 


На нейно място, макар и въплъщавайки се в друг нов основен женски персонаж, ще застане Селин Шекерджи. В профила си в социалната мрежа Instagram тя вече сподели своя снимка от снимачната площадка на "Любов на покрива", излъчващ се всяка съботна вечер по турския KanalD


Любопитно е, че Селин Шекерджи и Фуркан Андъч - изпълнителят на главната мъжка роля в "Çatı Katı Aşk", ще си партнират отново за втори път след 6 години. През лятото на 2014-а година двамата оглавиха хита "Булги бегълки" (Kaçak Gelinler) и се превърнаха в любимци на милиони с химията и спойката помежду си. 

2 коментара:

Анонимен каза...

Прецедент в турски сериал, да сменят главна героиня! Браво на Фуркан Андъч вкара любимата си плейметка Селин Шекерджи от леглото си като партньорка в сериала който оглавява. Дано дежурната любовница в турските сериали Селин Шекерджи вдигне умрелия рейтинг на сериала Любов на чардака!

Анонимен каза...

Наистина прецедент!И по - големи некадърници от Езги сме виждали! Жалко за кариерата на това младо момиче, още повече не вярвам рейтинга им да полети нагоре!

Предоставено от Blogger.