Хазал Филиз Кючюккьосе се завръща на екран

 Хазал Филиз Кючюккьосе се завръща на екран! Актрисата, известна в България с ролите си в сериалите "Морска звезда" (Deniz Yıldızı), "Прости ми" (Beni Affet) и "Черна любов" (Kara Sevda), ще оглави нова историческа драма. Тя ще носи заглавието "Явуз" (Yavuz), като ще отрази ключовите исторически събития в живота на големия османски султан Явуз Селим. 

Главната мъжка роля в "Явуз" пък е поверена на актьора Дженгиз Джошкун, който ще си партнира с Хазал Филиз Кючюккьосе. Продуцентските компании, стоящи зад реализацията на мащабната продукция, са 2506 Yapım и Intermedya. Сериалът ще се състои от три сезона, като ще се излъчва ексклузивно на новата интернет-платформа за развлекателно съдържание Exxen. Тя ще бъде собственост на мастития турски телевизионен продуцент Аджун Ълъджалъ, който притежава канала TV8, и ще стартира на 1 януари 2021 г. 



За заснемането на новия исторически интернет-сериал "Явуз" ще бъдат реставрирани снимачните плата, на които се снимаше по-рано "Великолепният век" (Muhteşem Yüzyıl)


Любопитно е, че това няма да бъде първият исторически сериал, в който Хазал Филиз Кючюккьосе ще вземе участие. Преди две години и половина тя се снима в провалилия се "Мехмед завоевателя" (Mehmed Bir Cihan Fatihi). Последната ѝ изява на малкия екран в Турция пък бе в драмата "Виелица" (Zemheri) от началото на 2020-а. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.