Коронавирус в екипа на "Почукай на вратата ми"

 "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) е поредният сериал в Турция, на чиято снимачна площадка бе установен случай на заразен с коронавирус! Актрисата Елчин Афаджан, изпълняваща поддържаща роля в романтичната комедия, се оказа положителна с COVID-19. Целият останал екип на най-гледания летен сериал за 2020 г. незабавно също се тества, но, за щастие, нито един от колегите ѝ не е заразен. Така снимачният процес продължава без прекъсване, като всички мерки за безопасност - дистанция, носене на маски и спазване на лична хигиена, се спазват стриктно.


След изтичането на информацията за заболяването на Елчин Афаджан с коронавирус хиляди фенове се поинтересуваха от нейното състояние. В профила си в социалната мрежа Instagram младата актриса успокои всички, че е добре, и направи следното изявление: "Благодаря на всички, пожелали ми бързо оздравяване. Надявам се, че в най-скоро време животът ни отново ще се изпълни с цветове. Дай Боже!"

"Почукай на вратата ми", оглавяван от Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, продължава да се излъчва всяка сряда вечер в prime-time-а на турската FOX

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.