Турските сериали с пробив в Германия

 

Турските сериали продължават да покоряват сърцата на милиони зрители от цял свят. След като успяха да намерят място на южноамериканския телевизионен пазар и да изместят тамошните теленовели, инвазията им продължава в Западна Европа. Чиято аудитория, меко казано, ще бъде най-трудно да впечатлят, тъй като стои на противоположната крайност, що се отнася до бит, култура и порядки. 

Именно затова и не е случаен изборът на първия турски сериал, който ще се излъчи в Германия. Това е психологическата драма "Самоличност" (Şahsiyet), показана през 2018-а година в родината си на интернет-платформата puhuTV и състояща се от 12 епизода. Главните роли в нея изпълняват Джансу Дере, Халюк Билгинер, Метин Акдюлгер и Шебнем Бозоклу. Зад реализацията ѝ стои компанията доайен Ay Yapım. В Германия ще се ротира под заглавието "Ein guter Mensch"



Определян от критиците като един от най-успешните и качествени турски сериали за последните години, "Самоличност" привлече вниманието на целия свят в края на 2019 г., когато актьорът, оглавяващ го - Халюк Билгинер, спечели наградата за най-добър актьор на най-престижната кино и телевизионна класация Emmy

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.