"Турски награди 2020": най-добрата поддържаща актриса за годината е Мелиса Дьонгел

  Здравейте, приятели! Петък е, 30 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към седмата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра поддържаща актриса от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 100 анонимни потребители, е ясна голямата победителка. Коя е тя - научаваме заедно сега! 


Най-добрата поддържаща актриса от сериал за 2020 г. е Мелиса Дьонгел от романтичната комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX. За екранната Джерен своя вот дадоха 32.30% от всички, включили се в гласуването. 
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Фатма Топташ от летния сериал "Мистър грешен" (Bay Yanlış) на FOX. С героинята си Джансу тя събира подкрепа от 18.64%.
С бронз трета финишира Тюлин Язкан от драмата "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) на StarTV, за чиято героиня Менекше през изминалата една седмица гласуваха 11.86%.

Да научим и останалите резултати! На четвърто място застава Хазал Тюресан от "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) с 11.02%. Пета e Нилай Дениз от "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) с 8.47%. Шеста е Мелике Ипек Ялова от "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova) със 7.63%, седми са Оя Унустасъ от "Вятърничав" (Hercai) и Нилпери Шахинкая от "Нов живот" (Yeni Hayat) с по 4.24% и последна осма е Дамла Джолбай от "Хекимоулу" (Hekimoğlu) с 1.69%. ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ОСМАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" - ЗА НАЙ-ДОБЪР КОМЕДИЕН АКТЬОР НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ШАФАК ПЕКДЕМИР ОТ "ЗАБРАНЕНАТА ЯБЪЛКА" (YASAK ELMA), ГЮНАЙ КАРАДЖАОУЛУ ОТ "ПОГУБЕНА МЛАДОСТ" (GENÇLİĞİM EYVAH), САРП БОЗКУРТ ОТ "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" (SEN ÇAL KAPIMI), БЮЛЕНТ СЕЙРАН ОТ "ЛЮБОВ НА ПОКРИВА" (ÇATI KATI AŞK), ОНУР БАЙ ОТ "ОПАСНИ УЛИЦИ" (ARKA SOKAKLAR), АНЪЛ ЧЕЛИК ОТ "МИСТЪР ГРЕШЕН" (BAY YANLIŞ), ТОЙГАН АВАНОУЛУ ОТ "СЕВЕРНА ЗВЕЗДА" (KUZEY YILDIZI) И СЕМИ СЪРТЪККЪЗЪЛ ОТ "ТЪРСИ МЕНИДЖЪРА МИ" (MENAJERİMİ ARA), 
КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 6 НОЕМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.