"Турски награди 2020": най-добрият поддържащ актьор за годината е Ураз Кайгълароулу

  Здравейте, приятели! Петък е, 23 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към шестата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър поддържащ актьор от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият поддържащ актьор от сериал за 2020 г. е Ураз Кайгълароулу от драмата "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) на StarTV. За екранния Гедиз своя вот дадоха 21.17% от всички, включили се в гласуването. 
На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Онур Туна от медицинската драма "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) на FOX. С героя си д-р Ферман той събира подкрепа от 18.98%.
С бронз трети финишира Еркан Колчак Кьостендил от криминалето "Пропаст" (Çukur) на ShowTV, за чийто герой Вартолу през изминалата една седмица гласуваха 18.25%.

Да научим и останалите резултати! На четвърто място застава Серкай Тютюнджю от "Мистър грешен" (Bay Yanlış) с 16.79%. Пети e Анъл Илтер от "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) с 15.33%. Шести е Тансу Ташанлар от "Вятърничав" (Herai) със 4.38%, седми е Озан Акбаба от "Мафията не може да управлява света" (Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz) с 3.65%, осми са Илкер Аксум от "Рамо" (Ramo) и Окан Ялабък от "Хекимоулу" (Hekimoğlu) с по 0.73% и последен девети е Ийт Киразджъ от "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) с 0%. 


ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ СЕДМАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" - ЗА НАЙ-ДОБРА ПОДДЪРЖАЩА АКТРИСА НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ТЮЛИН ЯЗКАН ОТ "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZI), ДАМЛА ДЖОЛБАЙ ОТ "ХЕКИМОУЛУ" (HEKİMOĞLU), МЕЛИСА ДЬОНГЕЛ ОТ "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" (SEN ÇAL KAPIMI), МЕЛИКЕ ИПЕК ЯЛОВА ОТ "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА" (BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA), ХАЗАЛ ТЮРЕСАН ОТ "ЛЕКАРЯТ ЧУДО" (MUCİZE DOKTOR), НИЛПЕРИ ШАХИНКАЯ ОТ "НОВ ЖИВОТ" (YENİ HAYAT), ОЯ УНУСТАСЪ ОТ "ВЯТЪРНИЧАВ" (HERCAİ), ФАТМА ТОПТАШ ОТ "МИСТЪР ГРЕШЕН" (BAY YANLIŞ) И НИЛАЙ ДЕНИЗ ОТ "ЛЮБОВ НА ПОКРИВА" (ÇATI KATI AŞK), КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 30 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.