"Турски награди 2020": най-добрият актьор ветеран за годината е Тамер Левент

 Здравейте, приятели! Петък е, 16 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към петата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добър актьор ветеран от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрият актьор ветеран от сериал за 2020 г. е Тамер Левент от новия сериал "Мария и Мустафа" (Maria ile Mustafa) на ATV. За екранния Кудрет Джандемир своя вот дадоха 16.51% от всички, включили се в гласуването. Тамер Левент печели този приз за втора поредна година. 

На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Ахмет Марк Самърс от романтичната комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX. Той събира подкрепа от 14.68%.

С бронз трети финишира Керем Алъшък от историческата драма "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova) на ATV, за когото през изминалата една седмица гласуваха 12.84%.


Да научим и останалите резултати! На четвърто място застава Хатидже Аслан от "Изумруденият феникс" (Zümrüdüanka) с 10.09%. Петa e Ляле Башар от "Мистър грешен" (Bay Yanlış) с 9.17%. Шести е Реха Йозджан от "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) със 7.34%, седма е Хюлия Дуяр от "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir) с 6.42%, осми е Ахмет Мюмтаз Тайлян от "Повреда" (Arıza), девета е Гонджа Джилясун от "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) с 4.59%, десета е Мерал Четинкая от "Пропаст" (Çukur) с 3.67%, единадесети са Айшенил Шамлъоулу от "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara) и Сумру Явруджук от "Бараж" (Baraj) с по 2.75%, дванадесета е Биннур Кая от "Червена стая" (Kırmızı Oda) с 1.83%, тринадесети са Уур Демирпехливан от "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı) и Мехмет Чевик от "Казвам се Мелек" (Benim Adım Melek) с по 0.92% и последна е Саджиде Ташанер от "Рамо" (Ramo) с 0%. ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ШЕСТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" - ЗА НАЙ-ДОБЪР ПОДДЪРЖАЩ АКТЬОР НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ЕРКАН КОЛЧАК КЬОСТЕНДИЛ ОТ "ПРОПАСТ" (ÇUKUR), УРАЗ КАЙГЪЛАРОУЛУ ОТ "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZI), ОЗАН АКБАБА ОТ "МАФИЯТА НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА СВЕТА" (EŞKIYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ), ОКАН ЯЛАБЪК ОТ "ХЕКИМОУЛУ" (HEKİMOĞLU), АНЪЛ ИЛТЕР ОТ "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" (SEN ÇAL KAPIMI), ОНУР ТУНА ОТ "ЛЕКАРЯТ ЧУДО" (MUCİZE DOKTOR), ТАНСУ ТАШАНЛАР ОТ "ВЯТЪРНИЧАВ" (HERCAİ), ИЛКЕР АКСУМ ОТ "РАМО" (RAMO), СЕРКАЙ ТЮТЮНДЖЮ ОТ "МИСТЪР ГРЕШЕН" (BAY YANLIŞ) И ИЙТ КИРАЗДЖЪ ОТ "ЛЮБОВ НА ПОКРИВА" (ÇATI KATI AŞK), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 23 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.