"Турски награди 2020": най-добрата екранна двойка за годината е Еда-Серкан от "Почукай на вратата ми"

 

Здравейте, приятели! Петък е, 9 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към четвъртата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра екранна двойка от сериал. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 200 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Най-добрата екранна двойка за 2020 г. е Еда-Серкан от най-гледания летен сериал за годината "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) на FOX. За героите, изиграни от Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, своя вот дадоха 49.77% от всички, включили се в гласуването (106 гласа).

На второ място читателите на СЕРИАЛИ в България поставиха Езги-Йозгюр от романтичната комедия "Мистър грешен" (Bay Yanlış) на FOX. Двойката сребърен медалист, пресъздавана от Йозге Гюрел и Джан Яман, събира подкрепа от 15.96% (34 гласа).

С бронз трета финишира екранната двойка Наре-Санджар от драмата "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) на StarTV, за която през изминалата една седмица гласуваха 10.80% (23 гласа).


Ето какви са и останалите резултати! На четвърто място поставихте Али Вефа и Назлъ от "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) с 5.63% (12 гласа). Петата позиция е заета от Зейнеп и Мехди от "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir) с 5.16% (11 гласа). Шести са Серхат и Зюмрют от "Изумруденият фенкс" (Zümrüdüanka) с 3.29% (7 гласа), седми са Ясемин и Адем от "Нов живот" (Yeni Hayat) с 2.35% (5 гласа). Осми са Баръш и Диджле от "Търси мениджъра ми" (Menajerimi Ara) и Недим и Джемре от "Жесток Истанбул" (Zalim İstanbul) с по 1.41% (по 3 гласа), девети са Кузей и Йълдъз от "Северна звезда" (Kuzey Yıldızı), Илай и Ирфан от "Вавилон" (Babil), Рамазан и Сибел от "Рамо" (Ramo) и Азер и Караджа от "Пропаст" (Çukur) с по 0.94% (по 2 гласа), десети са Атеш и Айшен от "Любов на покрива" (Çatı Katı Aşk) с 0.47%  (1 глас) и единадесети са Нехир и Тарък от "Бараж" (Baraj) с 0% (0 гласa).ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ПЕТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" - ЗА НАЙ-ДОБЪР АКТЬОР ВЕТЕРАН НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТОЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - ГОНДЖА ДЖИЛЯСУН ОТ "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZI), МЕРАЛ ЧЕТИНКАЯ ОТ "ПРОПАСТ" (ÇUKUR), СУМРУ ЯВРУДЖУК ОТ "БАРАЖ" (BARAJ), АЙШЕНИЛ ШАМЛЪОУЛУ ОТ "ТЪРСИ МЕНИДЖЪРА МИ" (MENAJERİMİ ARA), АХМЕТ МАРК САМЪРС ОТ "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" (SEN ÇAL KAPIMI), ХЮЛИЯ ДУЯР ОТ "РОДНИЯТ ТИ ДОМ Е ТВОЯТА СЪДБА" (DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR), МЕХМЕТ ЧЕВИК ОТ "КАЗВАМ СЕ МЕЛЕК" (BENİM ADIM MELEK), РЕХА ЙОЗДЖАН ОТ "ЛЕКАРЯТ ЧУДО" (MUCİZE DOKTOR), КЕРЕМ АЛЪШЪК ОТ "ИМАЛО ЕДНО ВРЕМЕ В ЧУКУРОВА" (BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA), БИННУР КАЯ ОТ "ЧЕРВЕНА СТАЯ" (KIRMIZI ODA), САДЖИДЕ ТАШАНЕР ОТ "РАМО" (RAMO), ЛЯЛЕ БАШАР ОТ "МИСТЪР ГРЕШЕН" (BAY YANLIŞ), УУР ДЕМИРПЕХЛИВАН ОТ "СЕВЕРНА ЗВЕЗДА" (KUZEY YILDIZI), ХАТИДЖЕ АСЛАН ОТ "ИЗУМРУДЕНИЯТ ФЕНИКС" (ZÜMRÜDÜANKA), АХМЕТ МЮМТАЗ ТАЙЛЯН ОТ "ПОВРЕДА" (ARIZA) И ТАМЕР ЛЕВЕНТ ОТ "МАРИЯ И МУСТАФА" (MARİA İLE MUSTAFA), КОЙТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 16 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!!! 

1 коментар:

Анонимен каза...
Този коментар бе премахнат от администратор на блога.
Предоставено от Blogger.