"Турски награди 2020": най-добрата телевизия за годината е FOX

октомври 02, 2020

 

Здравейте, приятели! Петък е, 2 октомври, и е време да обявим резултатите от гласуването към третата категория в тазгодишното издание на класацията ни "Турски награди" - за най-добра турска телевизия. След едноседмичен вот, в който своя вот глас дадоха над 100 анонимни потребители, е ясен големият победител. Кой е той - научаваме заедно сега!

Като най-добра турска телевизия читателите на СЕРИАЛИ в България посочват FOX! За канала, излъчващ хитове като "Забранената ябълка" (Yasak Elma), "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı) и "Лекарят чудо" (Mucize Doktor), гласуваха цели 55.96%.

На второ място застава StarTV. За телевизията, по която се ротират "Дъщерята на посланика" (Sefirin Kızı) и "Вавилон" (Babil), своя вот дадоха 16.51%.

Трета с бронз завършва ATV, излъчваща "Имало едно време в Чукурова" (Bir Zamanlar Çukurova) и "Вятърничав" (Hercai), която събира 12.84% от Вашия вот.


На четвърто място се нарежда KanalD със 7.34%, на пето ShowTV с 5.50% и на шесто TRT1 и TV8 с по 0.92%.ЗАПОЧВА ГЛАСУВАНЕТО КЪМ ЧЕТВЪРТАТА КАТЕГОРИЯ В "ТУРСКИ НАГРАДИ 2020" - ЗА НАЙ-ДОБРА ЕКРАННА ДВОЙКА ОТ СЕРИАЛ НА ГОДИНАТА! МОЖЕТЕ ДА ПОДКРЕПИТЕ ТАЗИ СРЕД НОМИНИРАНИТЕ - НАРЕ И САНДЖАР ОТ "ДЪЩЕРЯТА НА ПОСЛАНИКА" (SEFİRİN KIZI), АЗЕР И КАРАДЖА ОТ "ПРОПАСТ" (ÇUKUR), ДЖЕМРЕ И НЕДИМ ОТ "ЖЕСТОК ИСТАНБУЛ" (ZALİM İSTANBUL), НЕХИР И ТАРЪК ОТ "БАРАЖ" (BARAJ), БАРЪШ И ДИДЖЛЕ ОТ "ТЪРСИ МЕНИДЖЪРА МИ" (MENAJERİMİ ARA), РАМАЗАН И СИБЕЛ ОТ "РАМО" (RAMO), ЕДА И СЕРКАН ОТ "ПОЧУКАЙ НА ВРАТАТА МИ" (SEN ÇAL KAPIMI), ЗЕЙНЕП И МЕХДИ ОТ "РОДНИЯТ ТИ ДОМ Е ТВОЯТА СЪДБА" (DOĞDUĞUN EV KADERİNDİR), АЛИ ВЕФА И НАЗЛЪ ОТ "ЛЕКАРЯТ ЧУДО" (MUCİZE DOKTOR), АТЕШ И АЙШЕН ОТ "ЛЮБОВ НА ПОКРИВА" (ÇATI KATI AŞK), АДЕМ И ЯСЕМИН ОТ "НОВ ЖИВОТ" (YENİ HAYAT), ЕЗГИ И ЙОЗГЮР ОТ "МИСТЪР ГРЕШЕН" (BAY YANLIŞ), ИРФАН И ИЛАЙ ОТ "ВАВИЛОН" (BABİL), КУЗЕЙ И ЙЪЛДЪЗ ОТ "СЕВЕРНА ЗВЕЗДА" (KUZEY YILDIZI) И СЕРХАТ И ЗЮМРЮТ ОТ "ИЗУМРУДЕНИЯТ ФЕНИКС" (ZÜMRÜDÜANKA), КОЯТО СПОРЕД ВАС ТРЯБВА ДА СПЕЧЕЛИ, ДО СЛЕДВАЩИЯ ПЕТЪК, 9 ОКТОМВРИ! ГЛАСУВАЙТЕ - ВОТЪТ Е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТЕН, АНОНИМЕН И ПОЛОЖИТЕЛЕН!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.