Коронавирус на сета на "Учител" (Öğretmen)

Пореден случай на заразен с коронавирус актьор! Младият талант Мерт Рамазан Демир, изпълняващ една от главните роли в сериала "Учител" (Öğretmen), е дал положителна проба за COVID-19 преди няколко дни. Малко по-късно стана известно, че актьорът е бил заразен от брат си.

Снимачният процес на втория сезон на психологическата драма на FOX и Med Yapım, оглавявана от Илкер Калели и Джерен Морай, беше замразен за няколко дни след установяването на случая с коронавирус. Към настоящия момент снимките са подновени, но Мерт Рамазан Демир няма да вземе участие в първите един-два епизода от новия сезон, докато се възстанови.

Öğretmen Dizisi Ateş (Ramazan Mert Demir) Kimdir? | Güncel Biyografi


Голяма въпросителна, стояща пред "Учител" (Öğretmen) и подновяването му с нов сезон, е в кой ден от седмицата ще се излъчва. В ден сряда, в който бяха показани първите четири епизода от сериала през март т. г., в момента с голям успех се ротира лятната комедия "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı). Кое от двете заглавия ще се наложи да бъде преместено в друг ден в програмата на FOX, предстои да разберем много скоро!

Sen Çal Kapımı mı, yoksa Öğretmen dizisi mi? Fox TV’nin zor kararı!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.