Netflix наруши традицията заради Берен Саат

септември 10, 2020
Днес, 10 септември (четвъртък), е международната премиера на втория сезон на турския интернет-сериал "Дар" (Atiye). Запалените по Netflix киномани със сигурност забелязват нещо необичайно в датата и деня от седмицата, в който стартира продукцията... Дългогодишна традиция на американската интернет-платформа, влязла на турския пазар преди три години, е да пуска продукциите си в ден петък. Ето, че за "Дар" обаче направи изключение

Beren Saat istedi, Netflix geleneği bozdu

Причина Netflix да наруши златното си правило, е актрисата, изпълняваща главната роля в "Atiye" - Берен Саат. Мега-звездата лично е настояла завръщането на сериала да се случи в четвъртък, тъй като от години насам го смята за късметлийския си ден от седмицата. Именно в четвъртък през последните 10 години се излъчват и най-успешните сериали, оглавявани от Берен Саат - "Забраненият плод" (Aşk-ı Memnu), "Пепел от рози" (Fatmagül'ün Suçu Ne?), "Отмъщението" (İntikam) и "Великолепният век: Кьосем" (Muhteşem Yüzyıl Kösem). 

Netflix, Beren Saat için cuma olan yayın gününü perşembe olarak değiştirdi  - Magazin

Netflix, Beren Saat için cuma olan yayın gününü perşembe olarak değiştirdi  - Son Dakika Magazin

Netflix Beren Saat'i Kırmadı Atiye'nin Yayın Günü Değişti - Klavyer

Напомняме, че в актьорския състав на "Дар" освен Берен Саат фигурират още Мехмет Гюнсюр ("Памуковата принцеса", "Златната клетка" и "Божествено"), Мелиса Шенолсун ("Любов под наем"), Метин Акдюлгер ("Кварталът на богатите" и "Великолепният век: Кьосем"), Мерал Четинкая ("1001 нощ", "Времето лети", "Великолепният век: Кьосем", "Майка" и "Завинаги"), Дживан Джанова ("Твоят мой живот") и други. 

Вторият сезон на "The Gift" (интернационалното заглавие на сериала) се състои от 8 епизода, също като първия. Очаква се поредицата да има още един трети сезон, който ще бъде последен. 

ВИЖТЕ ТРЕЙЛЪРА КЪМ ВТОРИЯ СЕЗОН НА "ДАР" ПО-ДОЛУ!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.