Всичко за новия сериал "Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı)

"Блокът на невинните" (Masumlar Apartmanı) е заглавието на новия сериал, чийто старт предстои в Турция. Премиерата на новата драма е насрочена за 15 септември, като тя предстои да се излъчва всяка вторник вечер в prime-time-а на турската национална телевизия TRT1. Главните роли изпълняват Фарах Зейнеп Абдуллах и Биркан Сокуллу, заставащи отново на една снимачна площадка шест години след края на "С Русия в сърцето" (Kurt Seyit ve Şura), в който си партнираха. 

Продуцентската компания, стояща зад реализацията на "Блокът на невинните", е OGM Pictures. На режисьорския стол застава Чааръ Вила Лостувалъ, работила по-рано по заглавия като "Отмъщението" (İntikam), "Пойраз Карайел" (Poyraz Karayel), "Сърцето на града" (Bu Şehir Arkandan Gelecek) и "Осмия ден" (8. Gün). Сценарист е Дениз Маданоулу

Освен Фарах Зейнеп Абдуллах ("Времето лети", "С Русия в сърцето" и "Великолепният век: Кьосем") и Биркан Сокуллу ("Малки тайни" и "С Русия в сърцето"), в каста на "Блокът на невинните" фигурират още Езги Мола, Мерве Диздар, Алпер Салдъран ("Ангели пазители"), Мерт Асутай, Ачеля Деврим Йълхан, Есра Рушан, Енес Демиркапъ и други. 

"Блокът на невинните" ще разкаже необикновената любовна история на Инджи (Фарах Зейнеп Абдуллах) и Хан (Биркан Сокуллу), които биват срещнати от съдбата посредством пътна катастрофа. Неподозирана пречка за любовта им ще се окажат двете сестри на Хан - Сафие (Езги Мола) и Гюлбен (Мерве Диздар), с които той живее и които страдат от необичайно психологическо разстройство. А именно - никога да не изхвърлят нищо, превръщайки жилищната сграда, в която живеят, в сметище. Най-големият страх на двете сестри е да загубят брат си и той да се отдели от семейството. 

İstanbullu Gelin dizisine ilham veren Dr. Gülseren Budayıcıoğlu kimdir?
Сюжетът на "Блокът на невинните" се основава на реални събития. Вдъхновение за заснемането на сериала сценаристите черпят от една от историите в книгата на известната турска психиатърка д-р Гюлсерен Будайъджъоулу "Медальонът отвътре" (Madalyonun İçi). 








Няма коментари:

Предоставено от Blogger.