Ширин от "Една жена" (Kadın) с нова роля

Младата актриса Серай Кая, добила световна слава с ролята си на Ширин в хитовата социална драма "Една жена" (Kadın), се завръща на екран! 29-годишната звезда се присъединява към актьорския състав на историческия сериал "Основаването на Османската империя" (Kuruluş Osman) с началото на втория му сезон. 

Серай е подписала договор за участие в продукцията с продуцентската ѝ компания Bozdağ Film. Новият сезон започва много скоро през септември, като ще продължи да се излъчва всяка сряда вечер в ефира на турската ATV

Seray Kaya, Kuruluş Osman kadrosuna dahil oldu!

Напомняме, че към каста на "Основаването на Османската империя", оглавяван от Бурак Йозчивит, по-рано се присъединиха още Джюнейт Аркън, Еркан Авджъ, Канболат Гьоркем Арслан и Сезанур Сьозен. 

Звездата на Серай Кая изгря през 2012 г. в драмата "Тихата улица" (Huzur Sokağı). Последвалите ѝ изяви бяха в семейните комедии "Семейството на съпруга ми" (Kocamın Ailesi) от 2014-а и "Достатъчна е усмивка" (Gülümse Yeter) от 2016-а година. Любопитно е, че това няма да е първата роля на Серай в историческа продукция... През 2019 г. тя взима участие в игралния филм "Турците идват: Мечът на справедливостта" (Türkler Geliyor: Adaletin Kılıcı). 

Seray Kaya Kuruluş Osman kadrosuna katıldı!

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.