Чаатай Улусой произвежда студен чай за Америка

септември 17, 2020

 Един от най-известните турски актьори Чаатай Улусой става бизнесмен. Любимецът на милиони зрителки по света от сериалите "Огледален свят" (Adını Feriha Koydum), "Кварталът на богатите" (Medcezir) и "Вътрешен човек" (İçerde), основава свой собствен бизнес в САЩ. Там звездата ще продава своя линия... студен чай

Суровините, с които Чаатай ще произвежда освежаващите напитки, ще бъдат внасяни от родната му Турция и по-конкретно - от черноморския град Ризе, където се отглежда по-голямата част от черния чай, превърнал се в неизбежна част от ежедневието на съвременните турци. 


За да основе фирмата си, носеща името "Teakina", Чаатай Улусой е вложил първоначален капитал от 1 000 000 долара. Той ще работи по произвеждането на студения чай заедно с двама свои съдружници и близки приятели турци, живеещи в Лос Анджелис.

Студените чайове "Teakina" отскоро се продават в САЩ срещу цена от 4 долара за бутилка. С обещаващите слогани, че съдържат в себе си нула захар и нула калории и че се произвеждат от изцяло натурални продукти, напитките на Улусой имат всички шансове да завладеят американския пазар. 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.