Исмаил Еге Шашмаз напуска екипа на "Почукай на вратата ми"

 
Исмаил Еге Шашмаз напуска актьорския състав на "Почукай на вратата ми" (Sen Çal Kapımı)! Един от изпълнителите на поддържащите роли в най-гледания летен сериал за 2020 г. се разделя с екипа му. Последната серия с участието на Исмаил, превъплъщавал се в образа на Каан Карадаа, бе излъчена тази сряда, 16 септември.

Не е известна причината, поради която Исмаил Еге е взел решението да напусне каста на романтичната комедия, продължаваща излъчването си с голям успех и през новия телевизионен сезон в Турция по FOX. Продуцентите на сериала от MF Yapım са в търсене на нов актьор, който да се присъедини към екипа и да вдъхне живот на нов отрицателен мъжки персонаж в историята. 

Напомняме, че звездата на Шашмаз изгря през 2013 г. в тийн-драмата "В очакване на слънцето" (Güneşi Beklerken), където отново си партнираше с Керем Бюрсин. Последвалите му участия бяха в заглавията "Любовта обича лъжите" (Aşk Yalanı Sever), "Любовта не разбира от думи" (Aşk Laftan Anlamaz) и "Мехметчик" (Mehmetçik Kut'ül Amare). 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.