"Червена стая" и "Родният ти дом е твоята съдба" с кросоувър

 

Хитовият сериал "Родният ти дом е твоята съдба" (Doğduğun Ev Kaderindir) се завръща с нов втори сезон следващата сряда, 30 септември, в ефира на турската TV8. Още в първия от новите епизоди на драмата ще станем свидетели на междусериален кросоувър


Главната героиня в новата психологическа драма "Червена стая" (Kırmızı Oda), в която се въплъщава актрисата ветеран Биннур Кая, ще вземе специално участие в премиерата на втория сезон на "Родният ти дом е твоята съдба". Тя ще играе психоложката, посещавана от героинята на Демет Йоздемир - Зейнеп. Кросоувърът ще бъде осъществен в сцена с психотерапия, провеждаща се между двете героини от двата различни сериала. 


Продуцентската компания, стояща зад реализацията на двете успешни заглавия на TV8, е OGM Pictures. Междусериалният кросоувър, който предстои да видим, се прави с цел взаимна реклама. 




Любопитно е, че това няма да е първият подобен PR-ход в историята на турската телевизия... През изминалата 2019-а година бяха осъществени подобни кросоувъри между сериалите "Пропаст" (Çukur) и "Ирония на съдбата" (Çarpışma) на Ay Yapım, както и между "Една жена" (Kadın) и "Лекарят чудо" (Mucize Doktor) на MF Yapım. 


 

Няма коментари:

Предоставено от Blogger.